Teknikprylar och presenter

Datorer, kameror, iPhones, Samsungs, Macbooks, iPads, pulsklockor och mycket därtill hör till kategorin teknikprylar. Varje år kommer nya häftiga teknikprylar ut, vissa betydligt coolare än andra. De produktlanseringar som får uppmärksamhet i TV, webb och sociala medier är vanligtvis lite dyrare och större och mer komplexa produkter. Dock finns det ännu fler mindre dyra men minst lika coola teknikprylar som vi inte hör lika mycket om. Exempel på dessa är Fitbit Flex, ett armband du träder runt armen och som mäter din dagliga aktivitet. Allt från puls, antal steg, distans och kalorier till sovrytm och hur många timmar sömn.

Mobil- och datortillbehör är andra populära kategorier av teknikprylar som är riktigt uppskattade att få i födelsedags-present eller julklapp. I takt med att nya telefoner ständigt kommer ut kommer det också fler och fler sköna prylar till dessa. Hörlurar, portabla laddare och högtalare för att nämna några. Läs mer om olika typer av produkter och se vilka butiker vi starkt rekommenderar för köp av tekinkprylar!

Mobiltillbehör och mobilprylar

De flesta som har en smartphone, dvs en iPhone, Samsung, HTC, Sony, Nokia eller någon av de andra märkena, väljer att skydda telefonen mot eventuella stötar och fall. Telefonen går enkelt att skyddas genom ett mobilskal, fodral eller skärmskydd. Utöver de vanliga mobiltillbehören, så som skal och fodral, så finns det många andra tillbehör som är anpassade för mobiltelefonen. Hörlurar är troligtvis det vanligaste tillbehöret vi nästan dagligen använder. Det är dock en djungel av produkter för mobilen som finns tillgängliga idag. Allt från högtalare, hörlurar, laddare och klockor till pulsmätare, armband och vattentäta fodral finns idag på marknaden.

Vi har samlat några av de mobiltillbehör vi gillar skarpast och har också valt att länka till samtliga, så att du som besökare enkelt skall kunna läsa på om just de produkterna du är intresserad av. Samtliga produkter vi tipsar om finns hos Svenska, pålitliga och etablerade internetbutiker.

Träningsprylar och träningsprodukter

Eftersom träning blivit så pass mainstream de senaste åren så har antalet teknikprylar relaterade till träning exploderat. Utvecklingen har dock varit väldigt positiv. Även om träning sker fysiskt och inte möjliggörs genom mobiltelefonen, pulsklockan eller diverse sportarmband så möjliggör dessa produkter att träningen blir betydligt roligare och enklare att följa upp. Desto mer man kan om sin träning och desto mer siffror som finns att tillgå, desto enklare blir det att anpassa sin träning och nå sina (förhoppningsbis) högt uppsatta mål. Idag finns det som sagt armband och applikationer som gör att vardagliga aktiviteter, så som att gå uppför trapporna, gå till och från bussen, eller cyckelturen till jobbet, mäts och följs upp illustrativt. Siffrorna du får upp visar hur mycket dina dagliga aktiviteter påverkar din hälsa.

Coola prylar hos Coolstuff.se

Internetbutiken Coolstuff.se är den pryl-butik som funnits längst på nätet. Redan 2005 startades företaget och idag är de den största butiken för prylar på nätet. De har ett väldigt stort sortiment av prylar som lämpar sig för alla. Oavsett vad du gillar så kommer du med säkerhet hitta något du verkligen gillar hos Coolstuff.

Prylar du inte ens kan föreställa dig hittar du oftast först på Coolstuff. De har ett duktigt team som ser till att fixa fram grejerna vi ser på film och tv. Klädvikaren som Sheldon använder i tv-serien Big Bang Theory är bara ett av många exempel. Coolstuff har också en riktigt grym present-funktion på deras hemsida. I funktionen så anger du vad för typ av person du söker present till och utifrån informationen du anger får du förslag på massor med prylar som är perfekt att ge bort i present. Har du inte kikat in Coolstuff tidigare så se till att gör det nu! Vi lovar att du får svårt att slita dig ifrån hemsidan när du väl besökt den en gång!

Roliga prylar hos RoligaPrylar.se

Är det Starwars, Big Bang Theory, Breaking Bad, eller kanske Minecraft prylar du söker efter så är RoligaPrylar.se hemsidan för dig! Utöver de nämnda varumärkena så erbjuder också RoligPrylar massor med andra sköna teknikprylar som passar perfekt att ge bort i present till pojkvännen eller flickvännen. Produkterna har riktigt god kvalité och skulle du (under all förmodan) inte vara nöjd finns en skön support där att ta hand om ditt ärende.

Idag har 1000-tals människor handlat via RoligaPrylar.se och dess tillhörande butiker (för norska, danska och finska kunder). Under 2013 så sålde RoligaPrylar.se teknikprylar och annat till ett totalt värde av ca 38 miljoner kr, vilket är ca 350 paket om dagen, varje dag, under hela året! Det går alltså att lite på RoligaPrylar.se till 100%!

Partykungen.se har allt för festen

Partykungen.se är främst känd för sitt ENORMA sortiment av party- och maskeradprylar. De har dock också ett riktigt häftigt sortiment av teknikprylar och andra sköna prylar. Allt från skämtartiklar och mobiltillbehör till högtalare och kameror.

Idag har Partykungen.se sitt lager i Gävle men de levererar till alla delar av Sverige inom 1-3 arbetsdagar. Ser du till att beställa innan kl 16.00 så skickas din order samma dag. Det betyder att du kan beställa lite schyssta prylar och maskeradkläder kl 15.30 och ha dom i handen vid lunch morgonen efter. Leveranstiderna visar bara på att Partykungen.se är en riktigt bra butik som alla bör besöka när de söker efter prylar och maskeradkläder.

Leave a Reply